government

GLOVER RESERVE TENNIS PAVILION

Client: City of Casey

Project Type: Glover Reserve Tennis Pavilion Extension and Refurbishment

Project Size: 40sqm Extension and Complete Refurbishment

Project Budget: $330k

Project Duration: April 2018 – June 2018

In Devon Meadows, the local tennis pavilion at Glover Reserve needed some TLC. Originally built by its members in the 70’s, the club had not had any upgrades since. 

In March 2018, More Building Group was awarded a contract to strip out the existing building and extend a further 40sqm to allow for an accessible bathroom, cleaners store, storage area and office. The works are well underway and will come in ahead of schedule and on budget.

1/15

© 2018 More Building Group

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle